Menu
Menu
Winkelwagen

Over ons

Het Chocopaleis is opgericht in 2016 door Henri van der Vliet, Linda van der Vliet samen met dochter Samantha Huften, in 2019 heeft Samantha op 24 jarige leeftijd de winkel overgenomen. Uiteraard helpt Henri nog graag in de productie van onze chocolade artikelen, en staat Linda regelmatig in de winkel.

Samantha heeft op haar 15e een banketbakkers opleiding gedaan in Amsterdam, en is vervolgens in meerdere chocolade winkels werkzaam geweest. In 2016 kreeg zij de kans om samen met haar (bonus)vader en moeder een winkel in haar geboorteplaats Aalsmeer te openen, deze kans liet zij natuurlijk niet schieten!

Na de zoektocht naar de perfecte locatie, kwam Ophelialaan 99 op ons pad! Een mooi hoekje waar wij onze dromen werkelijkheid konden laten worden.

Toen wij net waren geopend verkochten wij vooral producten van een chocolade atelier in Brabant en Belgie, maar inmiddels hebben wij ook heel veel in eigen productie.

Onze winkel is voor vele klanten al een begrip in aalsmeer en omstreken

Elke dag weer maken wij met veel liefde chocolade producten! Denk aan ; repen met een (persoonlijke) tekst/foto, repen met verschillende toppings, schilderij lijstjes met leuke afbeeldingen/foto’s, div. holfiguren, chocolade letters en nog heel veel meer!

Neem eens een kijkje in onze webshop en zie hier wat wij voornamelijk zelf maken, heeft u andere wensen? Schroom niet om contact met ons op te nemen en dan gaan wij kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Veel liefs,
Samantha!