Menu
Menu
Winkelwagen

Leveringen

Binnen 2 tot 5 werkdagen wordt uw bestelling zorgvuldig klaargemaakt en met eigen vervoer bezorgd. Bestellingen boven € 400,- (ex btw) worden gratis bezorgd met eigen vervoer door heel Nederland.

Kleinere bestellingen verzenden wij via PostNL/DHL/DPD voor €6,95 per afleveradres. (vanaf €50 gratis)

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo spoedig mogelijk in orde te maken. In uitzonderlijke gevallen kan het echter gebeuren bij een grote bestelling of vanwege drukte, dat u pakket iets later wordt aangeboden. Mocht dit het geval zijn, dan nemen wij natuurlijk even contact met u op.

Hogere temperaturen

De ideale verzendtemperatuur voor chocolade is tussen de 10 en 18 graden. Bij temperaturen hierboven of hieronder verzenden wij wel, maar is verzending van de bestelling op eigen risico.

Natuurlijk is afhalen altijd mogelijk!

Producten

Alle artikelen worden zo nauwkeurig mogelijk gefotografeerd. Er kunnen echter verschillen in kleur en vorm tussen het gefotografeerde en werkelijke artikel voorkomen.

Annuleren

Als de bestelling is geplaatst en betaald, dan kan deze niet meer worden geannuleerd.

Retour zenden

Om voedselveiligheids- en hygiënische redenen kunnen de producten niet worden geretourneerd. Mochten er problemen zijn met uw pakketje, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk om een passende oplossing te bieden.

Omdat wij met derden werken als tranport bedrijf nemen wij niet de verantwoordelijkheid voor het transport van de chocoalade, en eventruele breuk. Wij pakken alles zorgvuldig in een doos waar ook breekbaar op staat, maar kunnen niet garanderen dat er netjes door de koerier mee wordt omgegaan.

Wij verwelkomen u graag als klant.